Dec 25, 2012

Folio PBS Sejarah Band 6

The Art of PsychoRen and Junk.

Hello peeps, silent readers, stalkers, followers, or whoever you are!!
Okay, hari ni entry aku dalam Malay okay..
Common yang tengok post ni mesti daripada SBPI Selandar kan..
So jeng jeng jeng...

Aku dah malas nak jawab semua pertanyaan korang tentang folio Sejarah
Especially daripada budak Waja n Perdana
Tak kurang jugak budak Satria yang tulang dia berat berkilo kilo
sampai sekarang belum buat folio tu lagi.

Folio PBS Sejarah ada 3 sebenarnya.
Tapi satu lagi tu !!OPTION!!
sama ada kau isikan tempat kosong tentang tempat-tempat 
menarik di Negeri Melaka or buat buku skrp.
Aku kan tak suka menyusahkan diri aku, so aku isikan je lha.
Jawapan dia tak payah tanya sebab aku tak ingat..
Kalau kau nak jugak, pergi sekolah
kau amik fail PBS Sejarah aku atas meja Cikgu Ismail 
*aku tau korang x gila lagi nak buat kerja tu*

So, sebelum aku bagi 2 folio tu.. ni amaran keras!!

1. Ni untuk RUJUKAN je!! Faham x?? RUJUKAN je
2. Kalau aku tahu sesiapa yang tulang dia berat sangat nak mam*** sampai copy aku punya folio BULAT-BULAT, kau tunggu balik sekolah, aku cincang kau lumat-lumat!
3. Ambil maklumat PENTING !!
4. Aku share kan folio ni untuk bagi korang gambaran macam mana nak buat je!
5. Cikgu aku Cikgu Ismail, so die okay je ngan folio aku, kalau cikgu ko cikgu lain.. aku tak tahu la macam mana format die nak..~SATRIA RELAX ok~
6. Kalau kau rasa, folio aku ni, tak menepati cita rasa kau, atau kau takut salah.. tekan button X dekat atas tu..FAHAM!!
7. Kalau SALAH, aku tak bertanggungjawab!

Okay.. ni untuk buat rujukan je! faham.. Ni cara nak download file ni

1. Tekan tajuk tu
2. Nanti korang akan direct ke satu web
3. Masukkan email korang
4. Nanti ada download link dekat email korang
5. Tekan link tu lepastu download

Kalau tak faham.. nampak tak tekat tajuk post aku tuh.. atas sekali
bawah dia, lepas tarikh ada tulis camni kan '0 LETTER (s) '
kau tekan bende tu pastu COMMENT..
dah amik tu rerajin la follow.. ceh ceh..

Tu je.. sebenarnya aku nak upload yang lain..
tapi malas.. biar korang perah otak fikir sendiri.
Assalamualaikum.........