Oct 31, 2015

ريندو

Tipulah  kalau aku tak rindu gelak dengan kau,
nak stories dengan kau,
nak tidur sekatil dengan kau,
nak gaduh - gaduh manja dengan kau,
rindu everything tentang kau.
what a childish play this is?
hahahah.
i lost both of my bet friends because of their love.
Foolish game.
Seriously aku rindu kau dengan dia jiddan jiddan.
Uhibbukumfillah jiddan jiddan.
Orang kata kalau satu hari nanti kau cakap "kau dah berubah sangat"
dekat sahabat kau, then it means kau sendiri
yang tak cukup kenal lagi sahabat kau tuh, kau tak cukup lagi stay in thick and thin of his or her life. 
Mungkin aku tak cukup lagi kenal kau.
Mungkin ni semua salah aku sebab pengecut sangat untuk tarik kau.
Mungkin ni semua salah aku sebab rasa diri aku ni baik sangat,
bajet sangat tapi tinggalkan kau macam tu je.
Aku tau aku memang teruk, cakap orang tapi diri sendiri sama je.
Macam mana teruk pun kau, kau still the same future bridesmaid yang aku sayang sangat - sangat.
i love you through thick and thin, and ups and downs of your life. babe.
aku nak tau aku dah maafkan semua salah kau dekat aku,
and aku hope kau maafkan jugak semua salah aku.
aku bersyukur sangat dekat ALLAH sebab kenalkan aku dekat kau walaupun sekejap.
aku still beryukur atas sekejap tu.
aku nak kau tau aku tak pernah menyesal kenal kau tak pernah menyesal rapat dengan kau.
aku harap silaturrahim kita akan berkekalan walaupun tak serapat dulu
mungkin aku bukan kawan yang cukup baik lagi untuk kau.
aku harap diorang jaga kau baik baik care dekat kau as i did and will ever do.
allah yutfah alaiki in spm. 
once again. aku sayang kau sangat-sangat. maafkan aku. 
Uhibbuki fillah jiddan jiddan abadan abada.
Ukhuwahfillah. Biiznillah.
Semoga Allah redha.





















No comments:

Post a Comment

Do not use harsh words please =)