Dec 29, 2013

Health + Beauty + Money


Assalamualaikum my dear reader.
Pernah dengar Double Stemcell ? Supplement that is popular now? Never?
oooh..  now let's hear the story

Memperkenalkan Produk Makanan Penjagaan Kesihatan Dan Awet Muda Pilihan Masa Kini. Bagi Anda Ygang 
Pentingkan Kesihatan Diri, Kecantikan Kulit Dan Wajah Serta Awet Muda, Maka Produk Beasaskan Teknologi Stemcell Terlaris Keluaran Phyto Science Sdn Bhd iaitu "PhytoCell Double Stem Cell". Merupakan Produk Makanan Kesihatan Masakini Dan Sesuatu Yang Amat Anda Perlukan Untuk Hidup Yang Lebih Sihat Dan Tampil Menawan Sepanjang Masa!

Produk Anti-Penuaan Dan Kesihatan Diri Berasaskan Teknologi Stem Cell Terkini. Gabungan Apple Stem Cell Dan Grape Stem Cell Serta Diperkayakan Lagi Oleh Khasiat Acaiberry Dan Juga Blueberry Untuk Khasiat Dan Kesan Yang Berganda...!Testimoni Pengguna:

Khasiat dan Kebaikan Double stemcell :


Telah Terbukti Setakat Ini Bahawa Produk Kesihatan Berasaskan Teknologi Apple Stem Cell Dari Switzerland Ini Banyak Membantu Ramai Pengguna Meningkatkan Tahap Kesihatan Serta Membantu Merawat Penyakit. Tetapi Dengan Bantuan R&D Serta Penyelidikan Berterusan Oleh Mibelle Biochemistry, Switzerland Telah Menghasilkan Satu Lagi Penemuan Terbaru Iaitu Grape Stem Cell Berasaskan Teknologi PhytoCellTec Solar Vitis. Ianya Berupaya Memberikan Perlindungan UV Serta Kaya Dengan Kolagen Untuk Membantu Mengekalkan Kesihatan Kulit Dari Luar Dan Dalam
Manakala Ramuan Ekstrak Acaiberry Dan Blueberry Yang Tinggi Tahap Antioksidan Pula Berupaya Menyingkirkan Radikal Bebas Serta Kaya Dengan Khasiat Vitamin Untuk Kesihatan Tubuh Badan.
Secara Ringkasnya Produk PhytoCell Double Stem Cell Adalah Dirumus Khusus Untuk Anda Yang Amat Mementingkan Penjagaan Kecantikan Dan Kesihatan Diri. Double Stem Cell Berupaya Membantu Meningkatkan Tahap Kesihatan Serta Merawat Penyakit Disamping Mengekalkan Keremajaan Kulit Dengan Melambatkan Penuaan.
Amat Sesuai Dan Disyorkan kepada Anda Yang Mahu Sentiasa Kelihatan Cantik, Awet Muda, Nampak Sihat Dan Bertenaga Selalu.
Kini Dengan Harga Yang Lebih Murah Semua Orang Mampu Memiliki Tubuh Yang Sihat, Cantik Menawan Serta Meningkatkan Tahap Keyakinan Dan Penampilan Diri!. Anda PATUT MENCUBA SENDIRI KHASIAT DAN KESAN PhytoCell Double Stem Cell YANG KETARA...!


Picture
DOUBLE stemcell

PhytoCellTec Malus Domestica (Apple Stem Cell)
PhytoCellTec Solar Vitis (Grape Stem Cell)

Triple Stemcell
PhytoCellTec Malus Domestica (Apple Stem Cell)
PhytoCellTec Solar Vitis (Grape Stem Cell)
PhytoCellTec Argan (Morocco Argan Fruit)

Patent Number:
US2008/0299092 A1 |  EP 1985280 A2

Picture

Picture

The Products:

Triple Spray

Picture
Spray ajaib untuk rawatan dan kecantikan luaran. Menjadikan kulit lebih sihat, halus dan remaja. Rahsia untuk sentiasa kelihatan awet muda...
Apple and Grape Stemcell

Picture
  Makanan tambahan untuk kesihatan dan kecantikan dalaman serta luaran. Produk berkhasiat dan lazat yang kini menjadi sebutan dan fenomena luarbiasa kerana khasiat serta kesannya yang ketara!

1001 KHASIAT DAN TESTIMONI. UMPAMA GULA-GULA KESIHATAN DAN KECERIAAN KELUARGA...Triple Shine Cream

Picture
  


Krim perlindungan dan pencerahan yang pasti menaikkan keayuan seri wajah. Idaman setiap wanita untuk penampilan yang lebih yakin dan menawan...
So apa tunggu lagi? Contact or Whatsapp : 012-2808434

Kepada siapa yang berminat nak join biz kaaching:

Biz PhytoScience RICHM5
Biz ini merupakan biz MLM yang menggunakan konsep BINARY.. Phytoscience telah mendapat kelulusan AJL dan Skim anti Piramid. Keistimewaannya kerana BONUS kita dibayar SETIAP HARI dalam USD..
Pakej yang ditawarkan, ada 3 pakej basic    
1. Silver RM270 - keuntungan sehari RM500                                              2.Gold RM1620 - keuntungan sehari RM3000
3. Mobile RM5400 - keuntungan tiada HAD hingga RM10,000 sehari
Untung/Bonus LUAR BIASA:
Bonus Introducer
1. Silver taja silver - RM100
2. Gold taja Gold - RM600
3. Mobile taja Mobile - RM2000
Pairing Bonus.      
1. Silver + Silver - RM50
2. Gold + Gold - RM300
3. Mobile + Mobile - RM1000
JANGAN LEPASKAN PELUANG! JOM KITA BERADA DI POSISI TERATAS SEKARANG!
---> PERSONAL COACHING AKAN DIBERIKAN
DOUBLE STEMCELL ini juga:
[**] Insuran RM3 JUTA
[**] Buatan Malaysia
[**] Bertaraf GMP
[**] Ada kelulusan KKM
[**] Ada kelulusan *SIRIM*
                                       
Biz yg palinggggg mudah..
semua di hujung jari je (guna laptop & internet).. Sistem yg buat kerja lepas rangkaian kita buat duplikasi.. HQ yg Hantar brg ke rumah anda..
Income bonus dibayar hari2, sehari dapat RM1k, sebulan RM30k sape nak bagi.. Yang penting kita jadi yg terawal..
Cara nak join, bg detail kepada saya dan pilih pakej mana yg kita mahu ikut keuntungan harian.. Saya akan daftarkan terus secara online.. On the spot boleh terus buat bisnes..
SELAMAT MENCUBA      
Contact :
H/p no. / whatapps: 0122808434
Email : azaritas@yahoo.com

Okay. stay healthy and beautiful.
-Nurul Sakinah- 

No comments:

Post a Comment

Do not use harsh words please =)