Dec 29, 2013

Health + Beauty + Money


Assalamualaikum my dear reader.
Pernah dengar Double Stemcell ? Supplement that is popular now? Never?
oooh..  now let's hear the story

Memperkenalkan Produk Makanan Penjagaan Kesihatan Dan Awet Muda Pilihan Masa Kini. Bagi Anda Ygang 
Pentingkan Kesihatan Diri, Kecantikan Kulit Dan Wajah Serta Awet Muda, Maka Produk Beasaskan Teknologi Stemcell Terlaris Keluaran Phyto Science Sdn Bhd iaitu "PhytoCell Double Stem Cell". Merupakan Produk Makanan Kesihatan Masakini Dan Sesuatu Yang Amat Anda Perlukan Untuk Hidup Yang Lebih Sihat Dan Tampil Menawan Sepanjang Masa!

Produk Anti-Penuaan Dan Kesihatan Diri Berasaskan Teknologi Stem Cell Terkini. Gabungan Apple Stem Cell Dan Grape Stem Cell Serta Diperkayakan Lagi Oleh Khasiat Acaiberry Dan Juga Blueberry Untuk Khasiat Dan Kesan Yang Berganda...!



Testimoni Pengguna:





Khasiat dan Kebaikan Double stemcell :


Telah Terbukti Setakat Ini Bahawa Produk Kesihatan Berasaskan Teknologi Apple Stem Cell Dari Switzerland Ini Banyak Membantu Ramai Pengguna Meningkatkan Tahap Kesihatan Serta Membantu Merawat Penyakit. Tetapi Dengan Bantuan R&D Serta Penyelidikan Berterusan Oleh Mibelle Biochemistry, Switzerland Telah Menghasilkan Satu Lagi Penemuan Terbaru Iaitu Grape Stem Cell Berasaskan Teknologi PhytoCellTec Solar Vitis. Ianya Berupaya Memberikan Perlindungan UV Serta Kaya Dengan Kolagen Untuk Membantu Mengekalkan Kesihatan Kulit Dari Luar Dan Dalam
Manakala Ramuan Ekstrak Acaiberry Dan Blueberry Yang Tinggi Tahap Antioksidan Pula Berupaya Menyingkirkan Radikal Bebas Serta Kaya Dengan Khasiat Vitamin Untuk Kesihatan Tubuh Badan.
Secara Ringkasnya Produk PhytoCell Double Stem Cell Adalah Dirumus Khusus Untuk Anda Yang Amat Mementingkan Penjagaan Kecantikan Dan Kesihatan Diri. Double Stem Cell Berupaya Membantu Meningkatkan Tahap Kesihatan Serta Merawat Penyakit Disamping Mengekalkan Keremajaan Kulit Dengan Melambatkan Penuaan.
Amat Sesuai Dan Disyorkan kepada Anda Yang Mahu Sentiasa Kelihatan Cantik, Awet Muda, Nampak Sihat Dan Bertenaga Selalu.
Kini Dengan Harga Yang Lebih Murah Semua Orang Mampu Memiliki Tubuh Yang Sihat, Cantik Menawan Serta Meningkatkan Tahap Keyakinan Dan Penampilan Diri!. Anda PATUT MENCUBA SENDIRI KHASIAT DAN KESAN PhytoCell Double Stem Cell YANG KETARA...!


Picture
DOUBLE stemcell

PhytoCellTec Malus Domestica (Apple Stem Cell)
PhytoCellTec Solar Vitis (Grape Stem Cell)

Triple Stemcell
PhytoCellTec Malus Domestica (Apple Stem Cell)
PhytoCellTec Solar Vitis (Grape Stem Cell)
PhytoCellTec Argan (Morocco Argan Fruit)

Patent Number:
US2008/0299092 A1 |  EP 1985280 A2

Picture

Picture

The Products:

Triple Spray

Picture




Spray ajaib untuk rawatan dan kecantikan luaran. Menjadikan kulit lebih sihat, halus dan remaja. Rahsia untuk sentiasa kelihatan awet muda...








Apple and Grape Stemcell

Picture
  Makanan tambahan untuk kesihatan dan kecantikan dalaman serta luaran. Produk berkhasiat dan lazat yang kini menjadi sebutan dan fenomena luarbiasa kerana khasiat serta kesannya yang ketara!

1001 KHASIAT DAN TESTIMONI. UMPAMA GULA-GULA KESIHATAN DAN KECERIAAN KELUARGA...



Triple Shine Cream

Picture
  


Krim perlindungan dan pencerahan yang pasti menaikkan keayuan seri wajah. Idaman setiap wanita untuk penampilan yang lebih yakin dan menawan...








So apa tunggu lagi? Contact or Whatsapp : 012-2808434

Kepada siapa yang berminat nak join biz kaaching:

Biz PhytoScience RICHM5
Biz ini merupakan biz MLM yang menggunakan konsep BINARY.. Phytoscience telah mendapat kelulusan AJL dan Skim anti Piramid. Keistimewaannya kerana BONUS kita dibayar SETIAP HARI dalam USD..
Pakej yang ditawarkan, ada 3 pakej basic    
1. Silver RM270 - keuntungan sehari RM500                                              2.Gold RM1620 - keuntungan sehari RM3000
3. Mobile RM5400 - keuntungan tiada HAD hingga RM10,000 sehari
Untung/Bonus LUAR BIASA:
Bonus Introducer
1. Silver taja silver - RM100
2. Gold taja Gold - RM600
3. Mobile taja Mobile - RM2000
Pairing Bonus.      
1. Silver + Silver - RM50
2. Gold + Gold - RM300
3. Mobile + Mobile - RM1000
JANGAN LEPASKAN PELUANG! JOM KITA BERADA DI POSISI TERATAS SEKARANG!
---> PERSONAL COACHING AKAN DIBERIKAN
DOUBLE STEMCELL ini juga:
[**] Insuran RM3 JUTA
[**] Buatan Malaysia
[**] Bertaraf GMP
[**] Ada kelulusan KKM
[**] Ada kelulusan *SIRIM*
                                       
Biz yg palinggggg mudah..
semua di hujung jari je (guna laptop & internet).. Sistem yg buat kerja lepas rangkaian kita buat duplikasi.. HQ yg Hantar brg ke rumah anda..
Income bonus dibayar hari2, sehari dapat RM1k, sebulan RM30k sape nak bagi.. Yang penting kita jadi yg terawal..
Cara nak join, bg detail kepada saya dan pilih pakej mana yg kita mahu ikut keuntungan harian.. Saya akan daftarkan terus secara online.. On the spot boleh terus buat bisnes..
SELAMAT MENCUBA      
Contact :
H/p no. / whatapps: 0122808434
Email : azaritas@yahoo.com

Okay. stay healthy and beautiful.
-Nurul Sakinah- 

Dec 14, 2013

No word to express it. Astaghfirullah.

Broken.
Sorry hari ni takda opening
takda salam no greeting cause the things had end.
rasa hati ni hancur sangat
broke to million pieces dan kalau boleh dicantumkan
kesan retak dia masih ada, parut dia masih jelas
ingat tak post sebelum sebelum ni pasal #BBW
kalau ada yang tak tahu #BBW tu ape
yup! absolutely The Big Bad Wolf Books Sales
hahah excited kan
... gila tak excaited bagi pencinta buku macam aku ni....
lagi lagi novel inggeris
kekadang tu nak lepas gian
bukak je Wattpad free tapi kebanyakkannya takda quality (sorry to say)
ye lah keluarga aku bukannya sekaya KIm Tan dalam #TheHeirs tu
okey tetiba pulak masuk korea kan hahha~
nak beli novel selalu
lelagilah novel inggeris.. wooo mahal maaa!!
satu novel boleh sampai 30 and above
rasanya takda pulak aku jumpa novel inggeris bawah 30
so bila ada sales macam ni
macam manalah aku tak excitednye kemain 
dulu maksu penah beli satu novel dari BBW aku pun peliklah macam mana pulak ada novel inggeris yang 8$ je ni.. tak tergeraklak nak tanya time tu
so bila dah holiday ni.. tetibe nak tanya lakkan
so dia cakap lah from BBW tapi time tu aku cam dah kecewa dah .. yelah sales mana ada selalu tapi aku search gak dalam tenet.. tetibe kebetulan Alhamdulillah ada yang akan datang bulan december. 
time aku jumpa tu of course lah bulan 11.
and aku watsep lah maksu.. dia kata x sangka ad lagi sales tu 
aku tanya kalau dia nak pergi nak ikut
dia kata tak tahulah lagi.. kalau pergi dia ajak.
aku rasa mcm tak mungkin sebab dia sebok ngan kedai dia yang baru bukak tu
so terfikirlah ayon kan dok bangi (my father's sister)
ayon kata boleh ja tapi ada orang hantar bangi.. so macam hurm hurm la
tapi sebab aku ni beriya sangat hampir setiap minggu aku check web dia ngok books list
mata macam ada sparkling bila banyak penulis fab aku ada dlm list!!
cecelia ahern, nicolas spark, meg cabot and lelain lahhhhh
start bulan 12 aku tampal memo pasal #BBW
x sabar gila!! pastu tunggu je bila ayon nak balik
sooo cerita dia tu ada dalam entry aku sebelum ni HERE
so pagi tu time dia nak balik.. 
aku senyap je.. haha aku ni x pandai sangat nak express diri kekadang 
diam je sebab malam tu dah puas sedih.. pastu dia kata pasal #BBW
tu tengok lah ayon suruh abah hantar sampai seremban ke apa2 lah
pastu aku excited lah dalam seminggu ni jugak aku nak siapkan semua hw
yelah after dah beli takkan nak biar je kann.. terliur tengok tapi tak sedaplah kalau hw still in que kannn siap tampal memo kat dinding pasal #BBW bebanyak sampai mama marah kata nanti bertanda hahah
and bila malam ni dah hampir siap semua hw, tinggal satu point je lagi aku watsep ayon tanye pasal bbw.. pastu die kata kalau ade orang hantar boleh la
aku dah kecewa dah time tuh.. pastu aku kata 'alah, boleh la. kakak pergi ngan angah naik bas.'
dia blas 'macam abah kamu bagi'
yup aku tak pernah naik bas kecuali event sekolah
memanglah abah aku nak bagi.. abah nak hantar? die keja malam penat ada aku yang kena marah kang.. mama nak hantar? mama kerja. so?? aku dah sampai terfikir nak keluar duit dari bank hahah~ yelah sekurangnya aku naklah beli buku sampai 5 buah..XD kalau boleh nak lebih.. tapi kalau x dapat at leat 3 pun cukuplah.. asalkan dapat.. tapi ni 0 beb.. seriously sdih. pedihsangat niii ="(
rasa macam semua usaha aku kena cmpak dalam tong sampah
aku tengok post abang syuk ngan kak anis diorang pergi bbw so so best!
aku kte ngan kak anis aku pergi weekend ni
dia kata enjoy yourself
semua yang aku post kat insta pasal struggle nak siap hw nak gi bbw
semua pecah berderai.
penat aku tunggu nak pergi. penat aku siapkan hw. penat aku cek web dia. penat aku tampal memo. penat aku post kat insta. penat aku berangan. penat aku pilih baju nak pakai. penat aku cek facebook page dia.
PENAT LAAAAA!!!!
astaghfirullah. tu je aku mampu ucapkan
dah lama aku tak nangis teruk macam ni
penat baru tadi aku nak habiskan point last hw
dapat balasan tu terus aku berhenti
terus aku rasa nak koyakkan je semua memo tu
hahahah~ lawak kan sebab buku je!
lawak kan!!!
sampai aku terfikir nanti kalau aku dah kawin kalau aku merajuk.. suami aku nak pujuk bagi buku je komfirm aku ambik.. takyah bunga banyak kat taman.. takyah coklat bagi aku gemok je.
just buku. 
aku happy. sangat.

aku rasa aku nak sangat aku ada abang sekarang yang ADA DEKAT RUMAH dan ADA LESEN untuk bawak aku pergi Mines . tapi sayang . well aku nak abang sebab dah biasa lebih comfortable
sebab bagi aku kalau aku cter masalah dekat perempuan ye dia orang memang faham.. tapi perspektif berbeza.. nasihat diorang memang menyenangkan tapi aku lebih prefer nasihat dari lelaki walaupun tak peka tapi ntah la lebih tepat nasihat dia, mungkin aku dah biasa dengan surrounding lelaki so agak rindu.

rindu. sedih. broken.

-till then, XOXO-